Gå direkt till innehållet

Bastu & övriga

Hos oss har ni möjlighet att hålla möten eller bada bastu och balja. Man kan också förflytta sig till Leksvall där vi har en stuga som är ypperlig för större konferenser eller fester med möjligheten att bada bastu och badtunna.

Sommartid hyr vi även ut SUP-brädor och Carfiled cyklar.

Bastu

Såväl motellets gäster, som övriga, har möjlighet att använda vår omtyckta bastu.

Bastun för ca. 10 personer kan reserveras i receptionen mot en ersättning på 8 €/person/timme
För utomstående tillkommer en uppvärmningsavgift på 15 €.

Det finns även möjlighet att bada i vår utomhus bubbelpool.
155 € för 2 timmar

För mera information ta kontakt.

Mötesrum

Vi erbjuder även konferensutrymme för mindre möten för ca 10-12 personer med flap-tavla och videokanon. Större möten kan ordnas i restaurangsalen eller sommartid ute i leksvall på 406:an.

Konferens & festutrymmen

Alldeles intill havet, 10 min bil- eller båtväg från Ekenäs centrum, ligger 406 som ger fester och möten det lilla extra. Förutom festsalen, som är inredd i en gammal lada, kan vi erbjuda er lekfulla aktiviteter utomhus, t.ex. golf, fotisgolf, beach volley, frisbeegolf m.m. Möjlighet till inkvartering för ca. 10 personer finns och även bastun och badtunna står till ert förfogande.

Platsen ligger där Slaget vid Vitsand ägde rum 1854 under Krim-kriget.

Cyklar

Hos oss kan ni hyra Carfield cyklar! Utforska den vackra naturen i Västra Nyland. Eller varför inte runt härliga Ramsholmen!

SUP-uthyrning

Ni kan också hyra SUP-brädor hos oss för att ta en lite tur längs med gamla stan eller varför inte ända ut till Ramsholmen!

1h 20 €
2h 30 €
24h 50€