Siiryy suoraan sisältöön

Mökit

Tervetuloa Gammelbodaan! Vain 3 km Tammisaaren keskustasta sijaitsee Bergshyddan. Mukava ja kodikas paikka jonka voi vuokrata vuden ympäri. Tervetuloa Leksvalliin Aivan meren äärellä, noin 10 minuutin ajo- ja venematkan päässä Tammisaaren keskustasta sijaitsee 406 joka antaa juhlille ja kokouksille sitä ”pientä ekstraa”.

Bergshyddan

Ainoastaan 3 km Tammisaaren keskustan ulkopuolella löytyy Bergshyddan. Mukava ja kodikas paikka jonka voi vuokrata joko yhdeksi yöksi tai pidemmäksi ajaksikin, vuoden ympäri! 6 hengen majoitus päätalossa + pienempi erillinen mökki mihin mahtuu 4 henkeä. Päärakennus on varustettu keittiöllä (uuni, mikroaaltouuni, leivänpaahdin, hella, jääkaappi, kahvinkeitin, jne.) TV:llä, Radiolla, WC:llä ja suihkulla. Pihalta löytyy myös puulla lämmitettävä sauna ja vesivälitteinen ulko-WC, oma ranta ja laituri. Eläimet ovat sallittu. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä. Tervetuloa!

 • Yksi vuorokausi 490 €

 • Oma suihku ja WC
 • TV
 • Jääkaappi
 • Soutuvene

406, Vitsand

Aivan meren äärellä, noin 10 minuutin ajo- ja venematkan päässä Tammisaaren keskustasta sijaitsee 406 joka antaa juhlille ja kokouksille sitä ”pientä ekstraa”. Vanhassa ladossa sijaitsevan kunnostetun juhlasalin lisäksi tarjoamme monenmuotoista leikkimielistä ulkoilmatoimintaa, kuten golf, jalkapallogolf, rantalentopallo, frisbeegolf, jne. Mahdollisuus majoitukseen on n. 10 hengelle. Sauna sekä kylpytynnyri on myös vieraiden käytettävissä. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä. Tervetuloa!

 • Yksi vuorokausi 500 €

 • Oma suihku ja WC
 • TV
 • Jääkaappi
 • Teltta
 • Soutuvene

Majoitus & varausehdot

Majoitus

Motellissamme löytyy useita erilaisia huoneita, kaikkiaan 45 kpl. Voitte valita tarpeenne mukaisesti erihintaisista yhdenhengenhuoneista aina suuriin perhehuoneistoihin, joissa on oma keittomahdollisuus.
Jokaisessa huoneessa on televisio, oma wc ja suihku sekä langaton internetyhteys

Hinnat pysyvät samana vuoden ympäri.

Lisätietoja huonevaihtoehdoista, ottakaa yhteyttä vastaanottoomme puhelimitse 019-2413833 tai sähköpostitse: reception@motelmarine.fi

Maksuvälineet

Hyväksymme Pankkikortteja, Visa Electron, Visa, MasterCard, EuroCard, Diners Club ja American Express maksuvälineenä. Ravintolassa hyväksymme myös lounasseteleitä.

Varausehdot

Varaus katsotaan sitovaksi silloin, kun se on vahvistettu. Vahvistus voi tapahtua suullisesti tai kirjallisesti.

Saapuminen ja lähteminen

Motellihuone on käytettävissäsi aikaisintaan kello 14.00 alkaen saapumispäivänä (toukokuu-syyskuu alkaen klo. 15.00), jos muuta ei ole sovittu. Lähtöpäivänä huone on luovutettava viimeistään kello 12.00. Huonetta pidetään varattuna saapumispäivänä kello 18.00 asti. Jos saavut myöhemmin, on sinun ilmoitettava asiasta. Jos et ilmoita saapumistasi kello 18.00 jälkeen, motelli voi perua varauksesi.

Huoneen peruutus ja saapumatta jättäminen

Peruutus on tehtävä viimeistään kello 18.00 samana päivänä. Jos jätät saapumatta motelliin ilmoittamatta, veloitamme 50euroa. Jos motellille on aiheutunut erityisiä kuluja varauksestasi johtuen, voit joutua korvaamaan myös ne.

Aikainen lähtö ja majoitus määrittelemättömäksi ajaksi

Jos olet tehnyt varauksen tietyksi ajanjaksoksi, mutta lähdet aikaisemmin, tämä saattaa aiheuttaa muutoksen hinnassa. Ota yhteyttä motelliin ja ilmoita lähtösi ajankohta. Jos asut motellissa määrittelemättömän ajan ja pidennät vierailuasi vuorokausi kerrallaan, sinun on ilmoitettava lähdöstäsi viimeistään kello 10.00 samana päivänä. Muussa tapauksessa saatat joutua maksamaan lisävuorokaudesta.

Motellin velvollisuudet ja omat toiveesi

Jos haluat tupakoida motellihuoneessa, pyydä varausta tehdessäsi tupakoivien huone. Jos tupakointikieltoa ei noudateta, motellilla on oikeus veloittaa asiakkaalta mahdolliset kustannukset. Jos haluat ottaa mukaasi lemmikkieläimen, ilmoita siitä huonetta varatessasi.