Siiryy suoraan sisältöön
1-2 henkilöä
Alk. 75 € / yö

Standard huone

Meillä on useita erilaisia Standard-huoneita, joista useimmissa on joko oma terassi tai parveke, ja kaikissa huoneissa on oma sisäänkäynti.

1-4 henkilöä
Alk. 85 € / yö

Standard+ huone

Standard+-huoneet sijaitsevat pohjakerroksessa, ja niillä kaikilla on oma pieni yhteinen piha. Standard+-huoneisiin mahtuu 1-4 henkilöä. Kaikissa huoneissa on oma sisäänkäynti.

1-4 henkilöä
Alk. 95 € / yö

Asuntohuoneisto

Kaikki meidän asuntohuoneistot ovat erilaisia. Niissä on keittiö, sekä suuremmat tilat kuin tavallisissa standardi huoneissa. Huoneistoihin mahtuu 1-4 henkilöä ja joihinkin 6 henkilöä. Kaikissa on oma sisäänkäynti.

1-7 henkilöä
Alk. 138 € / yö

Sviitti

Meidän saunallinen sviitti on ainutlaatuinen! Se on toiminut Motel Marinen vastaanottona ja aulabaarina alkuvuodesta 1966 vuoteen 1997. Huoneesta löytyy oma sauna ja keittiö. Sinne mahtuu 7 henkilöä majoittumaan.

1-2 henkilöä
Alk. 60 € / yö

Small huone

Meidän small huoneet sijaitsevat kadun puolella ja ovat vähän pienempiä kuin meidän standard huoneet.

1-10 henkilöä
Alk. 490 € / yö

Mökit

Tervetuloa Gammelbodaan! Vain 3 km Tammisaaren keskustasta sijaitsee Bergshyddan. Mukava ja kodikas paikka jonka voi vuokrata vuden ympäri. Tervetuloa Leksvalliin Aivan meren äärellä, noin 10 minuutin ajo- ja venematkan päässä Tammisaaren keskustasta sijaitsee 406 joka antaa juhlille ja kokouksille sitä ”pientä ekstraa”.

Paketit

Yöpymispaketti

Tervetuloa meille nauttimaan yöpymisestä kahdelle. Tarjoamme teille valmiin paketin joka sisältää kolmen ruokalajin illallisen, majoituksen ja aamiaisen.

Golfpaketit

Yhteistyössä Ekegolfin kanssa tarjoamme golfpaketteja jotta voitte helposti yhdistää yöpymisen ja harrastuksen.

Majoitus & Varausehdot

Majoitus

Motellissamme löytyy useita erilaisia huoneita, kaikkiaan 45 kpl. Voitte valita tarpeenne mukaisesti erihintaisista yhdenhengenhuoneista aina suuriin perhehuoneistoihin, joissa on oma keittomahdollisuus.
Jokaisessa huoneessa on televisio, oma wc ja suihku sekä langaton internetyhteys

Hinnat pysyvät samana vuoden ympäri.

Lisätietoja huonevaihtoehdoista, ottakaa yhteyttä vastaanottoomme puhelimitse 019/2413833 tai sähköpostilla: reception@motelmarine.fi

Maksuvälineet

Hyväksymme Pankkikortteja, Visa Electron, Visa, MasterCard, EuroCard, Diners Club ja American Express maksuvälineenä. Ravintolassa hyväksymme myös lounasseteleitä.

Varausehdot

Varaus katsotaan sitovaksi silloin, kun se on vahvistettu. Vahvistus voi tapahtua suullisesti tai kirjallisesti.

Saapuminen ja lähteminen

Motellihuone on käytettävissäsi aikaisintaan kello 14.00 alkaen saapumispäivänä, jos muuta ei ole sovittu. Lähtöpäivänä huone on luovutettava viimeistään kello 12.00. Huonetta pidetään varattuna saapumispäivänä kello 18.00 asti. Jos saavut myöhemmin, on sinun ilmoitettava asiasta. Jos et ilmoita saapumistasi kello 18.00 jälkeen, motelli voi perua varauksesi.

Huoneen peruutus ja saapumatta jättäminen

Peruutus on tehtävä viimeistään kello 18.00 samana päivänä. Jos jätät saapumatta motelliin ilmoittamatta, veloitamme 50euroa. Jos motellille on aiheutunut erityisiä kuluja varauksestasi johtuen, voit joutua korvaamaan myös ne.

Aikainen lähtö ja majoitus määrittelemättömäksi ajaksi

Jos olet tehnyt varauksen tietyksi ajanjaksoksi, mutta lähdet aikaisemmin, tämä saattaa aiheuttaa muutoksen hinnassa. Ota yhteyttä motelliin ja ilmoita lähtösi ajankohta. Jos asut motellissa määrittelemättömän ajan ja pidennät vierailuasi vuorokausi kerrallaan, sinun on ilmoitettava lähdöstäsi viimeistään kello 10.00 samana päivänä. Muussa tapauksessa saatat joutua maksamaan lisävuorokaudesta.

Motellin velvollisuudet ja omat toiveesi

Jos haluat tupakoida motellihuoneessa, pyydä varausta tehdessäsi tupakoivien huone. Jos tupakointikieltoa ei noudateta, motellilla on oikeus veloittaa asiakkaalta mahdolliset kustannukset. Jos haluat ottaa mukaasi lemmikkieläimen, ilmoita siitä huonetta varatessasi.