Siiryy suoraan sisältöön

Sviitti

Meidän saunallinen sviitti on ainutlaatuinen! Se on toiminut Motel Marinen vastaanottona ja aulabaarina alkuvuodesta 1966 vuoteen 1997. Huoneesta löytyy oma sauna ja keittiö. Sinne mahtuu 7 henkilöä majoittumaan.

Saunallinen sviitti

Meidän saunallinen sviitti on ainutlaatuinen! Se on toiminut Motel Marinen vastaanottona ja aulabaarina alkuvuodesta 1966 vuoteen 1997. Sviitissä on myös keittiö, oma piha ja oma sisäänkäynti. Sinne mahtuu 7 henkilöä majoittumaan. Jos haluat lisätietoja ja vaihtoehtoja, ota yhteyttä!

 • 1 henkilö 138 €

  2 henkilöä 158 €

  3 henkilöä 178 €

  4 henkilöä 198 €

 • Oma suihku ja WC
 • TV
 • Aamiainen
 • Jääkaappi
 • WLAN
 • Vedenkeitin
 • Keittokomero

Majoitus & varausehdot

Majoitus

Motellissamme löytyy useita erilaisia huoneita, kaikkiaan 45 kpl. Voitte valita tarpeenne mukaisesti erihintaisista yhdenhengenhuoneista aina suuriin perhehuoneistoihin, joissa on oma keittomahdollisuus.
Jokaisessa huoneessa on televisio, oma wc ja suihku sekä langaton internetyhteys

Hinnat pysyvät samana vuoden ympäri.

Lisätietoja huonevaihtoehdoista, ottakaa yhteyttä vastaanottoomme puhelimitse 019-2413833 tai sähköpostitse: reception@motelmarine.fi

Maksuvälineet

Hyväksymme Pankkikortteja, Visa Electron, Visa, MasterCard, EuroCard, Diners Club ja American Express maksuvälineenä. Ravintolassa hyväksymme myös lounasseteleitä.

Varausehdot

Varaus katsotaan sitovaksi silloin, kun se on vahvistettu. Vahvistus voi tapahtua suullisesti tai kirjallisesti.

Saapuminen ja lähteminen

Motellihuone on käytettävissäsi aikaisintaan kello 14.00 alkaen saapumispäivänä (toukokuu-syyskuu alkaen klo. 15.00), jos muuta ei ole sovittu. Lähtöpäivänä huone on luovutettava viimeistään kello 12.00. Huonetta pidetään varattuna saapumispäivänä kello 18.00 asti. Jos saavut myöhemmin, on sinun ilmoitettava asiasta. Jos et ilmoita saapumistasi kello 18.00 jälkeen, motelli voi perua varauksesi.

Huoneen peruutus ja saapumatta jättäminen

Peruutus on tehtävä viimeistään kello 18.00 samana päivänä. Jos jätät saapumatta motelliin ilmoittamatta, veloitamme 50euroa. Jos motellille on aiheutunut erityisiä kuluja varauksestasi johtuen, voit joutua korvaamaan myös ne.

Aikainen lähtö ja majoitus määrittelemättömäksi ajaksi

Jos olet tehnyt varauksen tietyksi ajanjaksoksi, mutta lähdet aikaisemmin, tämä saattaa aiheuttaa muutoksen hinnassa. Ota yhteyttä motelliin ja ilmoita lähtösi ajankohta. Jos asut motellissa määrittelemättömän ajan ja pidennät vierailuasi vuorokausi kerrallaan, sinun on ilmoitettava lähdöstäsi viimeistään kello 10.00 samana päivänä. Muussa tapauksessa saatat joutua maksamaan lisävuorokaudesta.

Motellin velvollisuudet ja omat toiveesi

Jos haluat tupakoida motellihuoneessa, pyydä varausta tehdessäsi tupakoivien huone. Jos tupakointikieltoa ei noudateta, motellilla on oikeus veloittaa asiakkaalta mahdolliset kustannukset. Jos haluat ottaa mukaasi lemmikkieläimen, ilmoita siitä huonetta varatessasi.