Siiryy suoraan sisältöön

Standard+ huone

Standard+-huoneet sijaitsevat pohjakerroksessa, ja niillä kaikilla on oma pieni yhteinen piha. Standard+-huoneisiin mahtuu 1-4 henkilöä. Kaikissa huoneissa on oma sisäänkäynti.

Standard+ huone

Standard+-huoneet sijaitsevat pohjakerroksessa, ja niillä kaikilla on oma pieni yhteinen piha. Standard+-huoneisiin mahtuu 1-4 henkilöä. Kaikissa huoneissa on oma sisäänkäynti.

 • 1 henkilö 85 €

  2 henkilöä 105 €

  3 henkilöä 125 €

  4 henkilöä 145 €

 • Oma suihku ja WC
 • TV
 • Aamiainen
 • Jääkaappi
 • WLAN
 • Vedenkeitin

Majoituksen & varausten säännöt

Majoitus Motel Marinessa

Meillä on 45 huonetta, joiden hintaluokat vaihtelevat huoneen koon ja varustuksen mukaan.
Kaikissa huoneissamme on televisio, oma kylpyhuone suihkulla ja langaton internetyhteys.

Hinnat ovat samat vuoden jokaisena päivänä.

Jos haluat lisätietoja huonevaihtoehdoista, ota yhteyttä vastaanottoomme: puhelimitse 019-2413833 tai sähköpostitse: reception@motelmarine.fi

Maksuvälineet

Maksuvälineinä hyväksymme pankkikortit, Visa Electron, Visa, MasterCard, Eurocard, Diners Club ja American Express. Ravintola ottaa vastaan myös lounasseteleitä.

Varaussäännöt

Varaus on sitova, kun se on vahvistettu. Tämä voidaan tehdä joko suullisesti tai kirjallisesti.

Saapuminen ja lähtö

Motellihuone on käytettävissäsi aikaisintaan klo 14:00 saapumispäivänä (touko-syyskuussa aikaisintaan klo 15:00), ellei toisin sovita. Lähtöpäivänä huoneesta on poistuttava viimeistään klo 12:00. Huone on varattu saavuttaessa viimeistään klo 18:00. Jos saavut myöhemmin, sinun tulee ilmoittaa saapumisestasi. Jos et ilmoita saapumisajan muutoksista, motelli voi peruuttaa varauksesi klo 18:00 alkaen.

Peruutus ja saapumatta jättäminen

Huone on peruutettava viimeistään klo 18:00 samana päivänä. Jos et saavu paikalle ilman peruutusta, maksu on 50 euroa. Jos motellille on aiheutunut varauksestasi erityiskustannuksia, sinun on ehkä myös korvattava ne.

Varhainen lähtö ja rajoittamaton oleskelu

Jos olet varannut huoneen tietyksi ajaksi, mutta lähdet aikaisemmin, tämä voi johtaa hinnanmuutoksiin. Ota yhteyttä motelliin ja ilmoita lähdöstäsi. Jos majoitut motelliin määräämättömäksi ajaksi ja jatkat oleskeluasi yhdellä päivällä kerrallaan, sinun on ilmoitettava lähdöstäsi viimeistään klo 10:00 samana päivänä. Muussa tapauksessa saatat joutua maksamaan ylimääräisestä päivästä.

Motellin velvoitteet ja omat toiveesi

Jos haluat tupakoida motellihuoneessa, pyydä tupakkahuone varauksen yhteydessä. Jos tupakointikieltoa rikotaan, motellilla on oikeus veloittaa asiakkaalta mahdolliset kustannukset. Jos haluat tuoda mukanasi lemmikkieläimiä, ilmoita siitä huoneen varauksen yhteydessä.